2010. szeptember 15., szerda

Monzában járt a Kasabian

A népszerű brit rockzenekar, a Kasabian is kilátogatott Monzába. A banda énekesét, Tom Meighan-t kapták mikrofonvégre.

Q: Tom, ez még csak a második Grand Prix-je a Kasabian-nak a tavalyi silverstone-i futam után.
TM: Igen, így van, ez csodálatos. F1 „szüzek” voltunk tavaly, de most, mint láthatod, kicsivel tapasztaltabban érkeztünk az F1-re.

Q: Milyen tapasztalatra gondolsz?
TM: A hang, az illat és a sok kedves ember. Egyszerűen bámulatos.

Q: Milyen F1-es élményt visztek magatokkal?
TM: Talán a győzni akarás az a dolog, ami a leginkább inspirál, amikor kint vagy egy futamon. Mindannyian elképesztő srácok itt az autóikban. Annyira keményen versenyeznek egymás ellen, de valamennyi tiszteletet is kell tanúsítaniuk, mert amit csinálnak az elég veszélyes.

Q: Mi a helyzet az autók hangjával? Megihlet esetleg?
TM: A hangok a versenyen nagyon hasonlítanak a Star Wars-hoz – ez fantasztikus. Igen, várunk és meglátjuk készítünk-e egy nótát a versenyzésről….

Q: Monza miben különbözik Silverstone-tól?
TM: Monza és a lányok is nagyszerűek – nyilvánvalóan feljebbléptünk egy osztállyal. Csodálatos emberek – ez az, amit Monzában láthatsz!

Q: Lennie kell egy kedvenc pilótának…
TM: Természetesen Button, de én Rubens Barrichello-t is kedvelem. Tetszik a neve csengése. Meg kell ízlelgetned – nagyon lassan. De persze jó brit fiúkhoz illően Hamilton és Button a kedvencünk.

Q: Hogyan hasonlítható össze a zeneipar és a Forma-1?
TM: Nem lehet összehasonlítani. Ez itt egy olyan hely, ahol valahogy szeretünk lenni – hihetetlen.

Q: Éppen befejeztétek a közös turnétokat a U2-val. Milyen volt?
TM: Nagyszerű volt és valahogy egy kicsit különös. A koncertek voltak különösek. Tudod, ők a U2, és mi persze egy kicsit mások vagyunk. Ők és mi, mindketten nagyon különböző tapasztalatokat szereztünk. De igen, jó volt. Próbáltunk kicsit jobban betörni a kontinensre. Letettük a nevünket Olaszországban, Németországban és Franciaországban is. Mostanában sok koncertet adunk, így amikor kijön majd a következő lemezünk, az ottani rajongóink tudni fogják, mit kell tenniük.

Q: Az utolsó, roppant sikeres albumotok, a West Ryder Pauper Lunatic Asylum, 2009-ben jött ki. Mikor adtok ki valami újat?
TM: Novemberben újra stúdióba vonulunk, felveszünk egy új lemezt és azután jövőre turnézunk – Angliában, Európában, mindenhol. A stúdióban töltött munkás hónapok után, szükségünk van a kikapcsolódásra.

Forrás: formula1.com
Kép: f1ladies.blogol.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése