2010. március 22., hétfő

Ausztrál előretekintés – HRT

A Hispania Racing Team igencsak kevés tapasztalattal vágott neki az idénynyitó, Bahrain-i nagydíjnak, és nem mondható el, hogy sokkal többet szereztek volna a megtett 2 és 17 körökkel.

A csapat vezetője, Colin Kolles bizakodó, hogy az évad előrehaladtával egyre jobb lesz a brigád, és reményeik szerint egy-két verseny múlva már képesek lesznek befejezni a teljes versenytávot. Vagy legalábbis ez az elsődleges céljuk.

Chandhok autóját megjavították a bahrain-i balesetet követően, így reális esély nyílt rá, hogy az indiai versenyző már pénteken autóba ülhessen, és tesztelhesse mind az autót, mind a pályát, mind pedig saját magát, amire valljuk be, elég nagy szüksége van mindannyiuknak. Chandhok elmondta, hogy nem ismeri ezt a pályát (se), ám egy másik csapat szimulátorában volt lehetősége felkészülni belőle (egyes információk szerint ez a csapat a Force India volt – ha már ugye Karun is indiai…).

A csapat másik pilótája, Bruno Senna is bizakodó, hogy sikerül minél több kilométert megtenniük. A sikeresség érdekében Senna már megérkezett Ausztráliába, hogy felkészülhessen az időeltolódásra, és mint mondta, egyre jobban érzi magát az országban. 2006-ban egy Formula 3-as versenyen már indult el itt, amit meg is nyert a fiatal brazil. A hétvégén a futamgyőzelemre igen csekély esélye van, de a spanyol kiscsapatnak nem is ez az elsődleges célja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése