2010. március 22., hétfő

Frank Williams interjú


A német újság, az Autobild Motorsport egy interjút közölt a Williams gárda csapatfőnökével, Frank Williams-el, amiben több érdekességre is fény derült.

Williams elmondta, csodálja Sebastian Vettelt, és csupán a véletlen műve az, hogy 1997 óta mindig volt legalább egy német nemzetiségű versenyzőjük, ugyanakkor elismerte, hogy onnan kerülnek ki a legjobb versenyzők.

Arra a kérdésre, hogy Ralf Schumacher, Heidfeld, Frentzen vagy Rosberg közül kit tart a legtehetségesebbnek, azt válaszolta, hogy Frentzent, viszont ő nem tudta kihasználni az esélyeit. Ellenben Rosberg él a lehetőségekkel, aminek akár már az idén meglehet a fizetsége egy világbajnoki cím formájában.

Mesélt az új német pilótájáról, Nico Hülkenbergről is, aki szerinte nagyon tehetséges, egyelőre ugyanazt az utat járja be, amit előtte csak Lewis Hamilton volt képes, vagyishogy a létező összes kategóriában ahol elindult nyerni tudott. Williams úgy véli, az ifjabb Nicoból is igazi sztárpilóta válhat, ezért hosszú távra tervez vele. Mint elmondta, Barrichellot is azért szerződtette a csapathoz, hogy segítsen átadni a tapasztalatait az ifjú németnek.

(kép forrása: mugwiz.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése