2010. július 15., csütörtök

Mindenki egy ellen?


Sebastian Vettelnek egy új helyzettel kell megbarátkoznia, ami jellemzően csak a nagy versenyzőket éri el: néhány hét alatt annyi haragost szerzett magának, ami korábban teljesen elképzelhetetlen volt.
A Török nagydíjig kell visszamenni első körben, azon belül is az ominózus Vettel-Webber balesethez. A csapat kiállt Sebastian mellett, és Webbert könyvelték el hibásnak, ám a sajtónak, és a versenytársaknak más volt a véleményük.
A következő momentum pedig a múlt hétvégi, Silverstone-i futam volt, amikoris a szabadedzésen eltörött orr helyett Vettel megkapta az új fejlesztésű elemet - ami történetesen Webbert illette volna meg. Az ausztrál pilóta megkérdezése nélkül döntöttek, ami után Webber kijelentette, hogy ha ezt előre tudja, soha nem hosszabbított volna a csapattal...
És ekkorra forrotta ki magát teljes egészében a Vettel ellenesség... a pilóták egyöntetűen Webber mellé álltak, és már a szurkolók sem ugyanazt a kisfiút látják Sebastianban, aki 2007-ben élete első versenyén pontot tudott szerezni. A rajongók elpártoltak tőle, arrogánsnak és hisztisnek tartják.
Kívülről megítélni ezt a helyzetet nem lehet... persze mindannyian megpróbáljuk, de a dolgok mélyére nem fogunk belelátni sohasem.
Legújabb hírek szerint szent a béke Webber és Vettel között, Christian Horner kerti partiján már együtt énekeltek, ám hogy ebből a következő kérdéses szituációban mi marad meg, azt sem tudhatjuk... jövő hétvégén talán már meg is látjuk, Vettelnek hazai versenye következik, biztosra vehetjük, hogy kétszeresen is nyomni fogja a gázt... csak ne akadjanak ismét össze Webberrel.

Nektek mi a véleményetek erről? Szerintetek is megváltozott Vettel?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése