2010. március 13., szombat

Michael Schumachernek időre van szüksége

A hétszeres világbajnok három év kihagyás után a hétvégén ismét bizonyítani akar. Az időmérő edzésen a hetedik helyet szerezte meg, míg csapattársa a szintén német Nico Rosberg az 5. helyen zárt.
Schumacher elmondása alapján az ötödik és hetedik helyeknél azért jobbra számított, de a körülmények most nem kedveztek nekik túlságosan. A német versenyző a kvalifikáció alatt többször megnézte a telemetria adatait, ami arra utal, hogy nem teljesen elégedett az eredménnyel. Saját bevallása szerint egy körön még mindig lassúnak érzi magát, ezért ezen a téren van még mit fejlődnie. A valenciai teszteken Schumacher elmondta, hogy nem lesz számára könnyű a visszatérés. Akkor úgy érezte, mintha újra kéne kezdenie a Forma-1-es karrierjét.
Ami pedig a vasárnapi futamot illeti, a német pilóta úgy gondolja, hogy a pontszerzés elérhető lehet a számára, de a dobogós helyezést már annál kevésbé érzi annak, ugyanis ellenfeleit igen erősnek találja. Na és mit várhatunk az első kanyartól? Szerinte az egyikőjüknek se lesz könnyű, hiszen ezekkel a nehéz autókkal még nincs olyan nagy tapasztalatuk a pilótáknak. A hétszeres világbajnok szerint ez még majd okozhat némi kavarodást a rajtnál.


Kíváncsian várjuk a folytatást!                                   



















(kép: motorsport.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése