2010. június 7., hétfő

Mark Webber jövőre is marad a Red Bullnál

A Red Bull hétfői közleményében megerősítette, hogy az ausztrál 2011-ben is a csapatukat erősíti. Így az energiaital-gyárosok jövőre is a Vettel-Webber párossal vághatnak neki a szezonnak.
Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke így nyilatkozott:
„Mark egy nagyon fontos tagja a csapatunknak, nem beszélve arról, hogy karrierje csúcsán van, amit az is bizonyít, hogy jelenleg ő vezeti a világbajnokságot. A csapat boldog, hogy jövőre, immáron harmadik éve változatlan felállással vághat neki a szezonnak.”


Mark Webber is kedvezően nyilatkozott a szerződése meghosszabbításáról:
„Egyértelmű döntés volt, hogy a Red Bull Racingnél maradok” – mondta az ausztrál. „Már igen korán megkezdtük a tárgyalásokat, és a május eleji Spanyol Nagydíj idején készen álltunk arra, hogy aláírjuk a szerződést.”


„Közös érdek volt, hogy további egy évvel meghosszabbítsuk a szerződésemet. Széles körben ismert, hogy nem csak azért akarok a Forma-1-ben versenyezni, hogy elfoglaljam magam, és karrierem ezen szakaszában szívesen kötelezem el magam egyszerre csak egy évre.”


„Továbbra is nagyon jól érzem magam a csapatban, kiváló kapcsolatot ápolok a dolgozókkal, és otthonomnak érzem a milton keynes-i gyárat. Hihetetlen dolog egy olyan csapat tagja lenni, amely a középmezőnyből az élre verekedte fel magát, és most a bajnoki címért harcolhat.”


„Bízom abban, hogy további sikereket érhetünk el közösen a jövőben, és elérhetjük végső célunkat, a bajnokság megnyerését.”


Ezzel azon találgatásoknak is vége szakadt, miszerint a jelenleg raliban szereplő Kimi Raikkönen jövőre a csapathoz szerződött volna Sebastian Vettel mellé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése